Om Åben ÅRGANG

Om Åben

Om Åben

ÅRGANG

Åben ÅRGANG er et landsdækkende skræddersyet talentudviklingsprogram til dig, der ønsker at skabe din egen kortfilm. Har du en fortæller i maven? Kunne du tænke dig at blive instruktør eller manusforfatter? Og har du en konkret idé eller historie til en kortfilm, som du brænder for at fortælle og ønsker hjælp til at udvikle og producere?

Så skal du søge Åben ÅRGANG!

Åben ÅRGANG

Åben ÅRGANG

ER FOR ALLE

Med Åben ÅRGANG ønsker vi at styrke mangfoldigheden i dansk film, tv og animation, og fremme udviklingen af flere filmskabere med forskellige stemmer, baggrunde og erfaringer.

Vi opfordrer derfor alle personer, uanset social baggrund, køn, handicap, religion, seksualitet eller etnicitet til at ansøge.

Du behøver ikke have tidligere erfaring, teknisk kunnen eller et netværk indenfor filmbranchen. Alt det hjælper vi med.

Åben ÅRGANG er udviklet og lanceret i et partnerskab mellem Filmtalent, herunder filmværkstederne i Aarhus, Odense, København og Viborg og TV 2 med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Om

Om

PROGRAMMET

I Åben ÅRGANG kan du udforske og udvikle dine fortælleevner, møde andre, der deler interessen for at skabe film og få hjælp til at forme din egen stemme til en overbevisende filmfortælling.

Gennem programmet vil du modtage undervisning om filmisk fortælling af de dygtige undervisere Nitesh Anjann og Mona Omar, og du vil få hjælp og vejledning til at lave din egen kortfilm (kan også være animation) fra en manuskriptkonsulent, en faglig konsulent og en producer-buddy. 

Programmet lægger vægt på at skabe rammer for fællesskab og netværk med både fysiske og online møder gennem hele forløbet, hvor du kan tale og sparre med de øvrige deltagere.

Du kan læse meget mere om programmet og de forskellige faser her.