Persondatapolitik

Åben ÅRGANG følger Persondataforordingen af 25. maj 2018, jf. databeskyttelsesforordingens artikel 30, stk. 1 (GDPR).

Når du ansøger eller deltager i Åben ÅRGANG eller bliver holdmedlem på en produktion, så registres dine data i filmværkstedernes systemer (afhængig af hvilket filmværksted du tilknyttes). Det har du givet samtykke til. Vi sletter f.eks. dit CPR.nr, når vi har udbetalt og indberettet støtten til SKAT. Vi gemmer dine kontooplysninger, så længe vi kan forvente, at du vil bruge værkstedet – max. 5 år. De almindelige personoplysninger bliver i systemet, medmindre du vil have fjernet f.eks. mail-adresse og telefonnummer. Men vi har brug for at vide, at du har fået støtte til et projekt og deltaget i Åben ÅRGANG.

Dine personlige oplysninger er udelukkende tilgængelige for relevante personer, det vil sige ansatte på filmværkstederne, Filmtalent og øvrige partnere i Åben ÅRGANG. Vi deler relevante data med DFI, vores revisionsfirma, bank og SKAT.

Vi gemmer din ansøgning og alle dokumenter i forbindelse med et støttet projekt. Vores medarbejdere og eksterne konsulenter får altid at vide, at vi har fortrolighed i sagsbehandlingen. Det gælder både vores ansøgere og de projekter, vi får tilsendt.
Vil du have at vide, hvad vi har af data på dig, eller vil du have data slettet, skal du henvende dig til info@filmtalent.dk